Ремонт ноутбуків планшетів, смартфонів.Продаж комплектуючих
м. Львів, вул. Зелена, 115

Запчастини для планшетів: в яких випадках вони врятують ваш пристрій?

Новини  / 7 Серпня, 2019

Занадто активна експлуатація, необережне або неправильне поводження можуть призвести до того, що планшет вийде з ладу. Часто причиною стає не тільки програмне порушення, яке виправити найпростіше за допомогою перепрошивки. Основну масу випадків несправності становлять апаратні поломки. У таких ситуаціях буває необхідно купити запчастини для планшетів тієї або іншої моделі і марки. Сьогодні це зробити досить просто, замовивши потрібні деталі в інтернет-магазині.планшети

За яких несправності для планшета потрібні запчастини?

До найбільш типовим несправностей планшетів відносяться:

  1. 1. Механічні пошкодження: падіння і удари. До них особливо вразливий корпус пристрою. При сильному впливі можуть пошкодитися і внутрішні компоненти.
  2. 2. Поломка тачскріну. Її можна розпізнати за прозорими тріщинах на екрані і його некоректної реакції на торкання. Якщо зображення є, значить зламаний саме тачскрін.
  3. 3. Пошкодження екрану. Ознакою його пошкодження служать проблеми з виведенням на екран зображення. В цьому випадку зачеплений не тільки тачскрін, але і сам дисплей.
  4. 4. Проблеми з включенням і вимиканням. Причиною може виступати несправний контролер живлення.
  5. 5. Відсутність або некоректне відтворення звуку. Часто появляются через програмні порушення, але також можуть бути ознакою поломки звукової плати чи динаміка.
  6. 6. Проблеми з зарядкою. Якщо справа не в зарядному пристрої, то порушення може викликати зламаний роз’єм або зношений акумулятор.

Поломки часто відбуваються не тільки через падіння планшета. Велика кількість несправностей пов’язано з попаданням пристрою в воду, наприклад, в басейн або під дощ. Тут від втрати пристрою рятує тільки заміна постраждалих деталей.

Які запчастини для планшетів можна купити?

  1. 1. Шлейфи з роз’ємом на навушники.
  2. 2. Скло на екран планшета.
  3. 3. Тачскрін (сенсор) і дисплей.
  4. 4. Мікросхеми управління і плати.
  5. 5. Акумулятори та антени.
  6. 6. Роз’єм на зарядку.
  7. 7. Корпус, кнопки регулювання гучності, камери і меню.
  8. 8. Роз’єм на навушники, карту пам’яті або USB.
  9. 9. Скло до корпусу.

До будь-якої техніки необхідно ставитися дбайливо, але від поломок немає стовідсоткової гарантії. Тому заміна однієї або декількох запчастин – гарне рішення, коли немає бажання або можливості купувати новий пристрій.